Ceremoniemeesters

Dag! Wij zijn Marieke van Beek en Arjan van Dalfsen en wij zijn ceremoniemeesters op de bruiloft van Wouter en Marieke. Wij zorgen voor de praktische kanten van de dag, zodat het bruidspaar zich daar zelf geen zorgen over hoeft te maken. Hieronder vind je informatie over een aantal belangrijke zaken.

Allergieën
Heb je allergieën waar rekening mee moet worden gehouden? Meld dat dan even via het contactformulier!

Foto’s
De trouwdag van Wouter en Marieke wordt een bijzondere dag. Het zou zomaar kunnen dat je daar foto’s van wilt maken! Leuk! We willen je echter wel vragen of je op de trouwdag zelf de foto’s nog niet op social media wilt plaatsen. Ook willen we je vragen om foto’s die je gemaakt hebt te mailen naar ceremoniemeesters@bruiloftwouterenmarieke.nl of te appen naar 06-25205432 (Arjan) of 06-34257450 (Marieke). Dan hebben Wouter en Marieke na hun trouwdag een zo compleet mogelijk beeld van de dag!

Kleurenthema
Zoals je vast al weet heeft de trouwdag een kleurenthema. Het zou leuk zijn als je met je kleding en/of accessoires rekening houdt met (een deel van) de kleuren uit het kleurenthema, maar dat is natuurlijk niet verplicht.

Stukjes en speeches
Wil je een stukje doen op de bruiloft of een speech houden? Neem dan ook even contact op via het contactformulier, dan kunnen we daar in de planning rekening mee houden.

Verhinderd? 
Ben je verhinderd om op (een deel van) de bruiloft aanwezig te zijn? Neem ook dan contact op via het contactformulier.

Anders
Heb je nog vragen, opmerkingen, suggesties of is er iets anders waarover je contact met ons wilt opnemen? Maak ook in dat geval gebruik van het contactformulier!

Verrassing 
In de envelop bij de trouwkaart heb je een witte kaart gevonden. Met deze kaarten willen we een verjaardagskalender maken voor Wouter en Marieke met daarop de verjaardagen van al hun gasten. Plak op de linkerhelft een foto van jezelf, schrijf rechtsboven de datum van je verjaardag en rechtsonder een wens, boodschap of verhaal aan het bruidspaar. Iets anders mag natuurlijk ook; gebruik vooral je creativiteit!

Schuiven naar boven